Istoria Noastra

DESPRE NOI

LIDER ÎN SOLUȚII ENERGETICE VERZI

Plan Services este un lider de încredere în furnizarea de soluții energetice verzi pentru case, afaceri și organizații. Ne mândrim cu experiența noastră vastă, echipa de profesioniști dedicați și pasiunea pentru un viitor durabil.

N

Expertiză dovedită

N

Calitate premium

N

Servicii complete

Misiunea noastră este de a facilita tranziția către o energie mai curată și mai accesibilă pentru toți. Ne dorim să contribuim la reducerea dependenței de combustibilii fosili și la protejarea mediului înconjurător, oferind clienților noștri soluții energetice eficiente și rentabile.

2002

Compania isi incepe activitatea ca dealer zonal al concernului suedez PLANNJA SSAB , Lider european in invelitori metalice. Ulterior activitatii de comert , specifice unui dealer local , infiintam primele echipe de montaj si extindem activitatea si in judetele limitrofe.

2007

Urmare a unor provocari din piata acoperisurilor , continuam cu formarea profesionala a personalului  in meseria de faltuitor prin cursuri de pregatire la Osnabruck Germania , in cadrul fabricii de cupru si a scolii de pregatire KME.

2022

Anul 2022 a marcat o etapă crucială în evoluția noastră. Am decis să ne extindem expertiza din domeniul construcțiilor prin integrarea celei mai noi tehnologii din domeniul energiei verzi. Astfel, am început să oferim servicii de instalare a sistemelor fotovoltaice pentru clienții noștri.

Prezent

Acum ne concentram pe diversificarea portofoliului de soluții și pe inovație. Introducem în oferta noastra o gamă largă de produse și servicii conexe, precum soluții de stocare a energiei, monitorizare inteligentă a sistemelor fotovoltaice și consultanță pentru proiecte de energie verde.

Consulta un Specialist

Ești interesat(ă) să afli cum poți beneficia de energia solară?

Sau