Despre Noi

Plan Services

Audităm, proiectăm, instalăm

PlanServices este o companie românească dedicată eficienței energetice și reducerii costurilor cu energia pentru clienții casnici, comercianți și industriali. Suntem o echipă unită de ingineri și consultanți experimentați, pasionați de a dezvolta soluții integrate de management energetic, adaptate nevoilor tale specifice.

Înțelegem că facturile la energie pot fi o povară. Echipa PlanServices te ajută să gestionezi inteligent consumul de energie și să reduci costurile prin beneficiile oferite.

IMG 20240325 WA0156

Beneficii

Principalele motive pentru care ne alegeti

J

Independență energetică

Cu un sistem fotovoltaic dimensionat corect, poți deveni parțial sau chiar complet independent de rețeaua publică de electricitate.

b

Investiție rentabilă

Sistemele fotovoltaice se amortizează rapid, iar economiile generate pe termen lung depășesc costul inițial al investiției.

Control asupra consumului

Sistemele noastre de monitorizare îți oferă o imagine clară asupra consumului tău de energie, permițându-ți să identifici zonele riscante și să iei măsuri pentru optimizare.

Mentenanță facilă:

Sistemele fotovoltaice necesită o mentenanță minimă, iar echipa PlanServices îți oferă pachete personalizate de service pentru buna funcționare a sistemului tău.

Tehnologie de ultimă generație

Utilizăm panouri solare și echipamente de la branduri recunoscute pe plan mondial, pentru a asigura performanța și durabilitatea sistemelor instalate.

Proiectare și instalare la cheie

Ne ocupăm de toate etapele proiectului, de la obținerea autorizațiilor necesare până la punerea în funcțiune a sistemului fotovoltaic.

Proiecte Finalizate

Kw Instalati

CO2 Eliminat / An

Pasiune, Expertiză și Dedicație

Suntem atenți la nevoile tale și îți oferim o comunicare transparentă pe tot parcursul proiectului.

+40 722.600.260

Catalin Hincu

Catalin Hincu

Manager

Un lider experimentat cu o pasiune pentru energia durabilă și o viziune clară pentru viitorul energiei fotovoltaice.

+40 726.547.655

Bogdan Andries

Bogdan Andries

Director Tehnic

Dețin o vastă experiență în industria panourilor fotovoltaice, conducând cu succes echipe și dezvoltând strategii eficiente care au propulsat creșterea companiei

De la idee la independență energetică

Servicii complete

PlanServices este mai mult decât un furnizor. Suntem partenerul tău de încredere pe drumul către independența energetică și un viitor mai sustenabil!

h

Audit

Proiectare

Consultanță

Instalare

Monitorizare

mentenanță