Proiectare Si Instalare

Services

Support

Echipa noastră de asistență este disponibilă pentru a vă răspunde la întrebări. Contactați un reprezentant sau trimiteți o solicitare online.

Pentru o asistență mai rapidă, vă recomandăm să contactați un reprezentant.

Proiectare Si instalare panouri fotovoltaice

Transformați-vă casa sau afacerea în surse de energie verde cu Plan Services! Depășiți dependența de rețeaua electrică tradițională și adoptați o soluție sustenabilă care vă va reduce semnificativ costurile cu energia, va diminua amprenta de carbon și va contribui la protejarea mediului.

Experiența noastră vastă în domeniul energiei solare ne permite să vă oferim soluții complete de proiectare și instalare a sistemelor fotovoltaice, adaptate nevoilor dumneavoastră specifice. De la evaluarea detaliată a locației și dimensionarea optimă a sistemului, până la instalarea profesională și monitorizarea permanentă, echipa noastră vă va ghida în fiecare etapă a procesului.

p

Proiectare

 • Pe baza evaluării, se va elabora un proiect detaliat care va include:
  • Dimensiunea și tipul de panouri fotovoltaice
  • Schema de instalare
  • Calculul producției de energie
  • Costul estimat
 • Asistență cu documentația: Vă vom sprijini în obținerea autorizațiilor și certificatelor necesare pentru instalarea sistemului fotovoltaic.

Instalare și Punere în Funcțiune

 • Instalare profesională: Echipa noastră experimentată va monta panourile solare, invertoarele și alte componente ale sistemului cu grijă și precizie.
 • Verificări amănunțite: Se vor efectua teste riguroase pentru a se asigura că sistemul funcționează la parametrii optimi și este în conformitate cu toate standardele de siguranță.
 • Instruire și asistență: Veți primi instrucțiuni detaliate cu privire la modul de monitorizare și întreținere a sistemului fotovoltaic. De asemenea, vom fi la dispoziția dumneavoastră pentru a vă oferi asistență continuă.
Experiență vastă

Avem o experiență vastă în proiectarea și instalarea sistemelor fotovoltaice, oferind soluții personalizate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră specifice.

Echipă de profesioniști

Echipa noastră este formată din ingineri și tehnicieni calificați care utilizează cele mai noi tehnologii și cele mai bune practici din industrie.

Garanție de calitate

 Oferim garanții complete pentru sistemele noastre fotovoltaice și pentru manopera de instalare.

Servicii complete

Vă oferim o gamă completă de servicii, de la proiectare și instalare la mentenanță și asistență tehnică.

Vă oferim o gamă completă de servicii, de la proiectare și instalare la mentenanță și asistență tehnică.